Tenisz tábor

Pontos információk később!

Most fognál először ütőt a kezedben vagy talán Te vagy a pályák ördöge? Jelentkezz hozzánk, várunk sok szeretettel és megannyi izgalmas programmal!

Turnusok: Hamarosan

partner: Folyondár Sportcentrum, Budapest

Korosztály: 6-13.

jelentkezési lapok megtalálhatók a budapesti Folyondár Sportközpont recepcióján, illetve az alábbi linkre kattintva tudja megnyitni word formátumban, amelyet kérem, elektronikus úton, scannelve a sales@campingharkany.hu -ra , vagy postai úton a Tecamp Kft. 7815. Harkány Bajcsy- Zsilinszky u.6. címre eljuttatni szíveskedjék! Jelentkezési lap_ Tenisztábor

Most fognál először ütőt a kezedben vagy talán Te vagy a pályák ördöge? Jelentkezz hozzánk, várunk sok szeretettel és megannyi izgalmas programmal!

Elsősorban a 6-13 éves korú gyermekek jelentkezését várjuk, akik nyitottak arra, hogy élményekkel gazdagodjanak a nyári szünet alatt is. Nálunk nem csupán a tenisz várja a táborozókat, hanem számos vagány, szórakoztató program is! Amennyiben a szülő, nagyobb testvér kívánja elkísérni a gyereket, úgy a fenti korosztályi korlátoktól el tudunk tekinteni.

A tenisz élménye és tanulása mellett számos kísérő programmal várjuk a gyerekeket! Lehetőségük lesz megismerni Pécs városát, indoor és outdoor játékok keretében próbálhatják ki magukat, élményeket gyűjthetnek az éjszakai “rókavadászat”, a Dráva Hotel Thermal Resort**** -ban csobbanás, Siklósi vár látogatás vagy a házi Xbox bajnokság programjain. Kerékpáros túra és a Drávai kiránduló hajós túra során is számtalan nevetés vár gyermekére!

Kísérő szülőknek hétvégi, vagy teljes hetes csomagajánlattal készülünk!

Bármilyen kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal, állunk szíves rendelkezésére!

Bővebb, részletesebb információ:

Telefonszám: +36 72 580 965

Mobil: +36 30 601 73 61

E-mail cím: sales@campingharkany.hu

Szolgáltatások és programok:

Napi 4 óra teniszedzés, valamint egész napos játékos sportolás észrevétlenül.

Napi programok: kerékpártúra a siklósi várhoz, hajókirándulás a Duna-Dráva Nemzeti Parkban található Kormorán szigethez, Xbox, ping-pong, strandröplabda- és foci, lengőteke, bringóhintó, kézműves és egyéb foglalkozások!

A jelentkező gyerekeket 4 fős új építésű, exkluzív apartmanokban helyezzük el, 5 nap/ 4 éjszaka időtartamra napi háromszori étkezéssel, amelyet gyümölcsökkel egészítünk ki.

A gyerekek a hét végén egy tenisz kupán vesznek részt, amelyre a szülőket is várjuk!

Mi vár még rájuk? -vetélkedők, diszkó, szalonnasütés, számháború!

Korosztály: 6-13 éves korig! 5 % testvérkedvezmény, együttes jelentkezés esetén barátok részére is érvényesíthető!

A tábor költsége:
65.900.-Ft/fő*

* A tábor költsége függ a transzfer-től. Amennyiben Ön a gyermekét a budapesti indulási helyszínre vagy a harkányi tábor helyszínre szállítja, úgy az összeg változik.

Kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken!

Meghosszabbítaná a tábort egy családi-közös hétvégével? Angol táborhoz kapcsolódó ajánlatokkal várjuk, akár a Dráva Hotel Thermal Resort****-ban is!

Az ár-és programváltozás jogát fenntartjuk!