Nyári Tábor

Hamarosan elkövetkezik, amit a legjobban vártok, az Ó, IÓ, CIÓ, ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VaKáCiÓ!

Az idei évben is várunk Titeket sok szeretettel és annál is klasszabb, tartalmasabb programokkal a harkányi Termál Kemping Apartmanházakban! Ha szereted a kalandot, a mozgást, a jó levegőt, a hatalmas élményeket, a vidám társaságot, izgi programokat, akkor közöttünk a helyed! Tematikus táborainkról az almenükben is bővebb információt kaphatsz, ha tovább kattintasz!

Angol tábor, ahol játszhatsz. Tenisz tábor, ahol friss levegőn sportolhatsz a kalandok közötti időben. A Lovas táborban megismerkedhetsz a vidéki tanyasi élettel, lovak mellett szárnyasokkal, cicákkal, kézműves programokon vehetsz részt – kényelmesen, hiszen este a luxus apartmanokba térhetsz nyugovóra.

Minden táborunk mellé kísérő – szülők részére kialakított csomagot is készítünk. Amennyiben szeretné a tábor kezdetekor, vagy a tábor végén egy családi hétvégével kiegészíteni a programot, lehetőséget adva a gyerekének, hogy a helyszínen meséljen az élményeiről, vagy ha pusztán a gyerek közelében szeretne lenni, míg ő a többiekkel táborozik, akkor érdeklődjön a sales@campingharkany.hu címen. Kísérő csomagok esetén lehetőség van a Dráva Hotel Thermal Resort**** történő elhelyezésre, így Ön a csemetét közelről, mégis őt elengedve lehet a helyszínen.

Hamarosan részletesebb adatokat teszünk fel a honlapra, illetve a reservation@campingharkany.hu e-mail címen érdeklődhet!

Az ár-és programváltozás jogát fenntartjuk!