Kemencében sült ételek és borvacsora Villányban (péntek, szombat)

Gasztronómiai est

A kiváló vörösborairól híres Villány központjában, a város képét meghatározó műemlék pincesoron találjuk Günzer Tamás pincészetét. Specialitásaik a helyi kemencében sült ételkülönlegességek, így a borvacsorán kóstoltatott 6 féle bor mellett kemencében sült finomságok is várnak ránk.

Program időpontja: péntek és szombat esténként

Programra utazás: minibusszal

Program kezdési időpontja: 17.00 óra

A program befejezése: 19.30 óra

A kisbusz visszaindulása: 19.30 óra

Program időtartalma: 2,5 óra

Találkozó helyszíne: Harkány – Termál Kemping

Találkozó helyszínének GPS koordinátái: N 45°51’20″ E 18°14’21

Találkozó időpontja: 16.30 óra

Minimális létszám: 8

Maximális létszám: 8

Korhatár: nincs (alkohol tartalmú ital fogyasztása 18 év felett)

A beszélt nyelvek: magyar,

Rossz idő esetén: a program elmarad

Részvételi díj: 10.000-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: 6 fajta bor kóstolását, kemencés vacsorát, személyszállítás költségét.

Jelentkezési határidő: 2 nappal a program időpontja előtt

Egyéb tudnivaló:

Költségtérítéssel természetesen a programhoz járó mennyiségen felül is fogyaszthatnak, illetve vásárolhatnak kedves vendégeink.